Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.239.11.178 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
24 berichten.
Béa uit Leiderdorp heeft geschreven op 3 augustus 2023 om 22:05:
Uitgenodigd door vrienden hier en gastvrij onthaald door de eigenaar, die ons wegwijs maakte in het inspirerende vocabulaire van de menukaart. Vooraf een schuimig, smakelijke lenteui-soep met een heerlijk pittige specerijen-topping en begeleid door heerlijk ovenvers zacht en knapperig breekbrood met een luchtig botertje. We verheugden ons al op het hoofdgerecht! Een fiks bord linguine met Thom Kha; prachtig gedecoreerd met een kleurrijke mix van knol-krullen en ingelegde knalrode? geen idee!! Kom het proeven! beetgare bimi en o.a. vrolijke klimerwtenkiemen . Heerlijke koffie toe met op je tong smeltende brownie-blokjes! De eigenaar had gelijk: de volgende keer zijn wij aan de beurt om op de maaltijd te fêteren, maar hier rij je gewoon voor om!!
Rolf Landman uit Delfzijl heeft geschreven op 5 januari 2023 om 15:14:
Gisteravond weer heerlijk gegeten,de bediening was zeer goed. Een aanrader om heerlijk in een gezellige ambiance te eten.
Fam. Froma uit Woldendorp heeft geschreven op 12 maart 2022 om 11:05:
Gezellig,gastvrij,een heerlijke beleving!
Mayke en Erik uit Nijmegen heeft geschreven op 12 augustus 2021 om 20:25:
Heerlijk gegeten! Borden met aandacht opgemaakt. Vriendelijke bediening. Aanrader!
Em uit Spijk heeft geschreven op 29 juli 2021 om 21:26:
Heerlijk geluncht.
Aad en Ineke Grootenboer uit Dirksland heeft geschreven op 5 augustus 2020 om 22:09:
Vanavond hebben wij bij jullie gegeten. Het was allemaal verrukkelijk! De gerechten waren allemaal kleine schilderijtjes. Het is jammer dat we helemaal op Goeree-Overflakkee wonen, anders kwamen we snel weer een keer terug. De bediening is erg vriendelijk en tonen goed gastheerschap! Van harte aanbevolen!
Jetty Noordam uit Borgsweer heeft geschreven op 30 juli 2020 om 20:47:
Net bij jullie gegeten. Het was verrukkelijk! We komen graag weer terug. Een aanrader voor iedereen die echt lekker wil eten.
Helga van der wardt uit Eemnes heeft geschreven op 30 juni 2020 om 21:47:
Tijdens ons verblijf in Delfzijl(3 nachten) hebben wij 1x geluncht en 2x ond diner gebruikt. Was erg lekker, gezellig, attente bediening. EEN AANRADER!!! zal het zeker aanraden aan familie, vriende e.d.
Marieke uit Appingedam heeft geschreven op 15 november 2019 om 22:53:
Heerlijk gegeten maar een tip om iets aan de afzuiging te doen. Onze kleding rook naar eten en dat is niet fijn als je daarna nog het theater gaat.
2 zusjes uit Uithuizen heeft geschreven op 6 oktober 2019 om 09:13:
Gastvrij ontvangen en heerlijk gegeten van mooi opgemaakte borden. We komen zeker terug!
David Renkema uit Den Haag heeft geschreven op 23 september 2018 om 15:16:
Hartelijk bedankt voor heerlijke lunch en de gastvrije ontvangst. We keerden voor een dagje terug in Delfzijl, waar we van 1964-1969 woonden.
relisa design uit veendam heeft geschreven op 10 februari 2018 om 09:14:
Gisteren heerlijk gegeten....top? Een echte aanrader.....
Michiel Pieterse uit Uithuizermeeden heeft geschreven op 30 maart 2017 om 12:39:
Lekker geluncht, prettige bediening wel een redelijke responsetijd, maar was ook piek momentje. Kortom aanbevolen
Teddy Steenbergen uit GRONINGEN heeft geschreven op 18 december 2016 om 17:59:
Vanmiddag een high tea gehad met 12 personen. Was dik voor elkaar! We mochten de boel opleuken ivm een babyshower, qua hapjes is er heel goed met dieetwensen (glutenvrij en diabetes) rekening gehouden. De hapjes waren divers en en er was meer dan voldoende. Zeker voor herhaling vatbaar!
Harm en Karin uit Appingedam heeft geschreven op 8 december 2016 om 20:49:
Even gezellig een hapje eten na het werk..slechts één tafeltje bezet beneden maar we moesten aan een weggemoffeld 2 persoons tafeltje gaan zitten want misschien kwamen er nog drie mensen en die moesten dan naar boven...geen probleem doe maar een lekker glas Rioja dan (€3,90) maar dat viel een beetje tegen want er zaten hoogstens 5 slokjes in het kleine (20 cl?) wijnglaasje (wat niet echt past in het zichzelf respecterende restaurant). Toen Diederik van Vleuten na afloop van zijn maaltijd (genuttigd aan een 4 persoons tafel na onze binnenkomst) het bord ondertekende en desgevraagd antwoordde:' Ja ik ben iemand'..vroegen wij ons af: 'wij dus niet..'?
Joke uit DElfzijl heeft geschreven op 29 februari 2016 om 06:59:
Zaterdag 27-02-2016 hebben wij met een grote groep(27) heerlijk gegeten bij Ziel. Het eten was heerlijk en zag er prachtig uit. De bovenverdieping leent zich er dan ook prima voor om met een grote groep toch intiem te kunnen eten! Iedereen was super tevreden en kunnen wij terug kijken op een geslaagde verjaardag
Hamima uit Amsterdam heeft geschreven op 7 oktober 2015 om 22:57:
Wij hebben hier onlangs gegeten en meer dan een uur op ons eten moeten wachten met 3 kinderen aan tafel onder de 10 jaar. We hadden gereserveerd B En bij binnenkomst werden we ook niet naar de tafel begeleid en werd er met een handgebaar uitgelegd waar we boven in het pand konden gaan zitten. Erg jammer allemaal want we kregen geen excuses of uitleg waarom het zo lang duurde zelfs bij het afrekenen werd er niet gevraagd of alles naar wens was. Het eten was lekker maar zou er niet snel weer naar toe gaan.
Melanie uit Meppen (Duitsland) heeft geschreven op 28 augustus 2015 om 11:34:
Vielen Dank für das absolut leckere und mit Liebe zubereitete Essen und die freundliche Bedienung. Die vegetarischen Gerichte waren phantastisch. Ich werde euer Lokal gern weiterempfehlen und freue mich schon auf das nächste Mal. Leider wohnen wir über eine Stunde entfernt, sonst würden wir öfter kommen! Hartelijke groetjes uit Duitsland!
annemiek uit delfzijl heeft geschreven op 27 augustus 2015 om 20:40:
Eten is altijd goed,je kan eten in goede sfeer en het ontvangst en de bediening is goed!
Herman en Mieneke uit Delfzijl heeft geschreven op 26 augustus 2015 om 23:05:
We hebben heerlijk gegeten en de bediening was perfect We gaan dit zeker herhalen Het was fantastisch !!!!!!!